Árak

Szolgáltatások árai – hatályos: 2018. január 1-től

A munkadíjak és árak, esetek függvényében változhatnak. Az alábbi linkeken olvasható árak tájékoztató jellegűek! Kérjük megértésüket! Köszönjük!


Kedves Gazdik!

Tájékoztatjuk Pácienseinket, hogy a mai naptól ügyeleti alapdíjunkat 25.000 Ft-ra csökkentjük!

Ügyeletünk továbbra is önkéntesen vállalt, behívásos rendszerben működik tovább, melyet elsősorban saját pácienseink részére biztosítunk!

Ügyeleti rendünk nem változik:

  • hétköznap: 19 – 22 óráig
  • hétvégén és ünnepnapokon: 9 – 19 óráig

Az ügyeleti díjat továbbra is befolyásolhatja az ellátásra fordított idő, illetve az alapdíjon felül a felhasznált gyógyszerek, orvosi eszközök, valamint az ellátás díja is felszámolásra kerül!

Felhívjuk figyelmüket, hogy rizikópáciensek részére (jelentős túlsúly, éretlen kölyök, előrehaladott életkor, egyéb betegséggel terhelt) sebészeti beavatkozást kizárólag friss laboratóriumi lelelet ismeretében javasoljuk elvégezni!

FONTOS: jelenlegi tapasztalataink szerint a szívféreg fertőzöttség gyakorisága ugrásszerűen megnövekedett, ezért minden 6 hónaposnál idősebb eb esetében fokozottan ajánlott a szűrővizsgálat elvégzése!


Szülészeti és Ivartalanítási díjak megtekintése – 2023

Vizsgálati díjak megtekintése 2023

Oltási díjak megtekintése – 2023

UH vizsgálati díjak

Sebészeti beavatkozások díjak megtekintése 2023

A Magyar Állatorvosi Kamara ajánlása a szolgáltató állatorvosok szolgáltatásainak munkadíjára

Az állatorvosi díjak az úgynevezett szabadáras kategóriába tartoznak. A beavatkozások árát minden magán-állatorvos maga határozza meg, bár az árképzésben természetesen figyelembe vesznek különböző szempontokat, így például a Magyar Állatorvosi Kamara által ajánlott díjtételeket, az adott környéken, településen kialakult árszínvonalat, a keresleti-kínálati viszonyokat, a rendelő vagy a praxis fenntartásának és üzemeltetésének költségeit, stb.

Scroll to Top